Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video av Bevegende fingermerke på kamera!

Jeg skal fortelle dere noe som er helt 100% sant, noe veldig freakey rett og slett. Det skal være helt umulig at det skal kunne foregå.
Har lenge sagt at jeg ser ting, føler ting og osv av det "paranomale. Greit, det er mine evner, og jeg er svært "åpent" for det. Gjerne jeg blir sett på som gal, men jeg kan jo umulig være mer gal en de som tror på det som er i religionen sin. Noen tror på gud og noen tror på nisser? Noen sier det har opplevd gud og jesus, mens andre ikke. Det blir som det med det "paranomale". Ikke alle opplever ting der, men mange andre gjør det.

Du har sikkert hørt dette, det du ikke tror på, vil du kke få se!
Det du er redd for, vil du ikke få oppleve!
Men er du mere åpent for ting, så kanskje du kan se?

Jeg må fortelle til de som blir "lettskremte" av seg, at jeg syns ikke de burde se videoen vist de ikke tåler å se sånt. Dette er ikke noe å tulle med som sagt!

 

Jeg og en kompis fant ut en kveld da han var på besøk av meg, at vi nemlig skulle sette opp kamera på MITT rom, fordi der inne var det mest aktivitet.
Som dere ser på filmen, så holder jeg på å ordne kamera, jeg og min kompis går ut av rommet å blir borte i ca 10 min.
Jeg har da redigert filmen, med BARE å klippe vekk slutten fordi det var noe der som ikke trengtes å vises her. hehe... Så filmen, ble kuttet ned til ca 6, 30 min.

Legg merke til finger merket at det beveger på seg, legg også merke til hva som skjer i filmen og hva du ser.

Vi satte på filmen som sagt, på tven. Å la merke til mitt fingermerke, noe som var svært irriterende, så vi trodde det ville ødelegge hele filmen. Noe som det viste seg å ikke gjøre. Å det sjokket fikk vi også!
Fingermerket mitt var forsatt på samme plass på kamera både da jeg oppdaget det og etter filmen var slutt. Noe som ble klippet i fra filmen som dere kan si.
 Rommet sitt tilstand den kvelden var, Kaldt, det var kveld og det eneste vinduet som er i det rommet er det blå teppet rett fra, som da er dekt til skikkelig.

@ Hva tenker dere om filmen? 

9 kommentarer

Signe Veronika

23.02.2013 kl.19:19

Så ekkelt :O

Jeg er også av den troende innen paranormale hendelser o.l :) Fordi jeg selv har opplevd HELT uforklarlige hendelser, og har en familie som også er troende. Så har vært mye rart igjennom 22 år ;) Det er utrolig spennende, og jææævlig skummelt! Hehe :)

Silje Nordmo

23.02.2013 kl.19:25

Enig!

juliamyklebust

23.02.2013 kl.19:44

Skummelt!

Karoline - Tegneserieblogg

23.02.2013 kl.20:04

For meg så ser det bare ut som du har fått litt fuktighet (fingermerke er jo fett/fuktighet fra huden) på kameralinsen - og at det fordamper/tørker og blir borte i løpet av filmen.

Hvertfall det jeg ser på som en logisk forklaring på dette her, hehe ;-)

Tror helt ærlig ikke på paranormale ting - men synes likevel skrekkfilmer og sånt er skumle xD

Ida på nøtten

23.02.2013 kl.20:09

du er utrolig tøff som tørr og sette opp kameraet, jeg og venninna mi merker at det er noe hjemme hos meg, men jeg hadde aldri i verden tørt og sette opp kamera og bli borte en stund. det er nok med at jeg ser skygger og hører ting...

Liljema

24.02.2013 kl.00:53

Det var stor aktivitet inne på det rommet... orbene fløy rundt omkring og fingermerket beveget seg... har du prøvd å finne ut hvem som er der

Catrine aka Cakki

26.02.2013 kl.05:34

her var det stor aktivitet - creepy .. jeg tror veldig på sånnt

Marthe Kalland

26.02.2013 kl.12:49

Jeg tror ikke på slike ting. Jeg tror alt har en logisk forklaring og at det som enda ikke kan forklares med vitenskap er ting vi enda ikke har forstått :)

smr123

13.03.2013 kl.20:13

Så spennende!

Så veldig bra blogg du har også!


Usaklige og personangrep kommentarer blir hverken svart på eller postet, Om du er svært uenig i det jeg skriver, så kreves det folkeskikk og liker du deg ikke her inne på bloggen så kan du fint bare komme deg ut her i fra! Les før du skriver noe i sinnet eller en forsøk på å prøve å være ekkel bak tastaturet bare fordi du er anonym:

Jeg har Dysleksi (skrive vansker) her!

Ip-adresse og rapportering her!

En blogger har sin mening!

Dette her gjelder enkelt personer som ikke klarer å tenke seg om før de slenger dritt, men til dere andre som ikke gjør det. Vil jeg takke for kommentarene og synsvinkler...Det er deres kommentarer som er "Gull verdt" å lese:) Dette ble vist en lang tekst....


  Follow on Bloglovin

  Skriv en ny kommentar

, Eigersund

Har en samboer og en sønn født: 17.04.09! Kontakt meg på: Tankeren-jeanette@hotmail.com Om du lurer på noe..... Mine interesser og hobbyer er mange.


      www.blogglink.no
       Norske blogger
         bloglovin
          hits