Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tilbake igjen.... :)

 

Hei alle mine kjære lesere, jeg regner med mange tror nok at jeg har glemt å blogge, men tingen er at jeg har bare rett og slett hatt lite motivasjon til å blogge pga diverse grunner. Jeg ønsker selvfølgelig å komme tilbake igjen for fult, men det kan ta litt tid. Ett steg om gangen. Som jeg har sagt mange ganger. Nå nærmer juletiden seg og jeg har ikke helt begynt å pakke gavene inn ennå, syns det er i grunnen stress. Juletider kan være veldig hyggelige tider, men etter som man blir eldre så kjenner man presset og alle forventningene folk har av meg. Men det skal nok komme seg til slutt.

Dette bildet tok jeg da jeg var på jentefest, da skulle vi velge imellom Punk Rock princess greie :)

 

Ingen kommentarerUsaklige og personangrep kommentarer blir hverken svart på eller postet, Om du er svært uenig i det jeg skriver, så kreves det folkeskikk og liker du deg ikke her inne på bloggen så kan du fint bare komme deg ut her i fra! Les før du skriver noe i sinnet eller en forsøk på å prøve å være ekkel bak tastaturet bare fordi du er anonym:

Jeg har Dysleksi (skrive vansker) her!

Ip-adresse og rapportering her!

En blogger har sin mening!

Dette her gjelder enkelt personer som ikke klarer å tenke seg om før de slenger dritt, men til dere andre som ikke gjør det. Vil jeg takke for kommentarene og synsvinkler...Det er deres kommentarer som er "Gull verdt" å lese:) Dette ble vist en lang tekst....


  Follow on Bloglovin

  Skriv en ny kommentar

, Eigersund

Har en samboer og en sønn født: 17.04.09! Kontakt meg på: Tankeren-jeanette@hotmail.com Om du lurer på noe..... Mine interesser og hobbyer er mange.


      www.blogglink.no
       Norske blogger
         bloglovin
          hits