Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Negativitet med å blogge?

Har sittet lenge å tenkt, skal jeg begynne å blogge igjen eller skal jeg ikke. Skal jeg brette ut mine tanker og privatlivet mitt. Slik jeg ser på andre bloggere hvor mye de bretter ut av sitt eget liv. Folk snakker om hvisker om de bak ryggen deres, vent til den dagen de skal få seg en jobb eller dere sjef leser hva de har drevet med på nettet. De komme aldri til å bli ansatt da. Jeg kan være litt enig i dette, men samtidig føler jeg meg en smule "dobbelmoralske" hvorfor skal ikke jeg få leve livet slikt jeg ønsker det? si mine meninger fordi jeg har lyst til det? Hvorfor er det bare politikerne som skal få si hva de ønsker? Ja de får en del pepper for det. Pga ytringsfrihet  så skal vi ha lov til å "Tale" det vi ønsker. Så vist vi skal gå rundt å tenke at vist vi gjør sånn og sånn, så kan vi glemme å få "drømme jobben" i framtiden. Sant en politiker kan ikke bli advokat? For hvordan kan man da ta denne advokatens seriøst, hvorfor skal man ta en blogger seriøst? Pga de legger ut en del av sitt eget privatliv? Nei, dette blir bare babbling i teksten, why why why???? La vi si det sånn, jeg driter loddrett i det, får jeg konsekvenser for det så får det bare bli det da. Uansett, jeg speilbilder jo bare meg selv for den personen jeg egentlig er, hvorfor skal jeg vise en person jeg ikke er? Jeg får tankene å følelsene mine på denne måten, kanskje mye mer enn jeg ville fått i fra mine venner og bekjente. Det er lettere å uttrykk seg på ark enn verbalt. Jeg har ikke de beste skriveferdighetene, men hvorfor skal jeg bry meg om det? Jeg prøver mitt beste likevel. Jeg skal ikke levere inn en skriftlig stil oppgave til noen med dette. Om noen syns det er slitsomt å lese dette, så er det ingen som sier at de MÅ lese dette. Poenget er vell innhold i teksten enn hvordan teksten skal se ut. For romaner skriver jeg ikke.
Om dette blir en "rosenrødt"  blogg med masse blomster og positivitet. Der kan man ta en smule feil ved. Da sier jeg, hopp videre på neste blogg å søk om du finner det du leter etter. Her skal jeg klage å gjøre livet surt for meg selv!  Nei jeg skal ikke det, men litt alvorlig skal jeg være, å fundere på ting er noe jeg virkelig liker å gjøre. Alt fra tro, ting som opptar meg i denne verden. I det ene øyeblikket kan jeg komme over ett tema som jeg finner interessant, men i neste øyeblikk så kan det være ett helt motsatt tema. Og selvfølgelig forandre meninger etter som jeg blir større, om jeg noen ganger blir det da.

Så jeg lurer på, er jeg savnet med mine alvorlige innlegg?
Kanskje for noen, men jeg savner vell mest at jeg skal begynne igjen. Å drite i hva andre skulle mene om meg og mine meninger. Er ikke sikkert deres meninger er så mye bedre, og kanskje deres meninger kan få meg til å fundere på det ennå mer å tenker, ja der var det også ett poeng" 

Skulle gjerne byttet designet mitt, men om jeg orker ennå vet jeg ikke.
Forresten jeg er i Sverige nå å koser meg.

@ Syns du jeg burde begynne igjen? (ja kleint spørsmål)
@ Hvor er du å koser deg i ferien din? 

Ingen kommentarerUsaklige og personangrep kommentarer blir hverken svart på eller postet, Om du er svært uenig i det jeg skriver, så kreves det folkeskikk og liker du deg ikke her inne på bloggen så kan du fint bare komme deg ut her i fra! Les før du skriver noe i sinnet eller en forsøk på å prøve å være ekkel bak tastaturet bare fordi du er anonym:

Jeg har Dysleksi (skrive vansker) her!

Ip-adresse og rapportering her!

En blogger har sin mening!

Dette her gjelder enkelt personer som ikke klarer å tenke seg om før de slenger dritt, men til dere andre som ikke gjør det. Vil jeg takke for kommentarene og synsvinkler...Det er deres kommentarer som er "Gull verdt" å lese:) Dette ble vist en lang tekst....


  Follow on Bloglovin

  Skriv en ny kommentar

, Eigersund

Har en samboer og en sønn født: 17.04.09! Kontakt meg på: Tankeren-jeanette@hotmail.com Om du lurer på noe..... Mine interesser og hobbyer er mange.


      www.blogglink.no
       Norske blogger
         bloglovin
          hits