Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Er du en wraps skeptiker?

Jeg regner med at når du er ferdig med å lese dette, hva er det F*** hun er en J**** forhandler som prøver å snakke pent om produktene sine, fordi hun ønsker å selge.
Du er vell også en av de skeptikerne som sier, det er ingenting som heter mirakelkur for slanking i full hast! Det er bare juks og bedrageri!

Ellers så er du vell en av de, nei jeg tørr ikke. tenk vist det ikke funker? Da er det bortkastet penger om jeg bestiller det?

Vell la meg svare på det, jeg var selv en skeptiker, fikk beskjed om å surre på meg en wraps også ha den så og så lang tid på meg, så skulle jeg bli så flotte. Tok bilder av meg i dette fantastiske greiene og målte rund livet. Nå skal jeg bli sexy, klar til bikinisesongen. Dette var før jeg ble forhandler selv. Satt så lenge med den som jeg skulle, Drakk ett tliter med vann, sov med den rett og slett. Jeg våknet opp, følte at huden min var veldig myk o deilig å ta i. Jeg ble litt i tvil på dette. Så jo ingenting inntil jeg tok mål og bilder, da først kunne jeg se det. Etter 72 timer ble det bare ennå bedre. Jeg ble ikke slank, men jeg så resultatene på bildene å da ble jeg overrasket av synet. DET FUNKET JO!
 

Etter dette så elsker jeg dette produktet, jeg er rett og slett avhengig av det. Ikke bare for hvordan dette funker, men hvordan det føles etterpå. Huden forandrer seg i toner og føles soft ut, som huden på en nybadet baby <3

Dette er meg etter mitt svangerskap og drittmat. Jeg var stor, syns ikke alltid ut på klærne.

Nå som jeg er forhandler selv så kan jeg jo spre litt saftig reklame om produktet, innhold og bilder ikke minst ;)


'Ultimate body applicator og defining gel!!!

Det er ett produkt som er laget av blomster ekstrakter, og urter, noe som gjør det 100 % naturlig, og det jobber derfor med kroppen ikke mot, noe som derfor gir de gir de resultatene. 
Det fungerer veldig enkelt, da det basically er en slags klut som er full av lotion. denne kluten legges på det området du ønsker. kremen trekkes inn i huden, og hjelper kroppen å trekke hud og fettceller sammen. den hjelper også kroppen å skille ut avfallsstoffer, kroppen ikke klarer å skille selv. 
Dette er ikke ett slankemiddel, denne skal ikke jobbe mot kroppen, men med kroppen. 

Wrapsen kan å gjøre sånn at man får synligere magemuskler, mange modeller og bodybuilding bruke dette produktet også for å få tioningen og osv. Dette er på en måte den lille prikken på I en.

Det anbefales å wrappe fullbehandling på ett område om gangen, f.eks magen 4 wraps, lår, bein, rygg, arm og rumpe.  Wrappen skal du ha på deg minimum 45 minutter, men kan være lurt å ha den på i 2 timer for ett bedre resultat, igjennom dette så er det lurt å drikke rikelig med vann, gjerne 2 liter, mye ja. Men ja den fungere som en detox, renser kroppen for dritt og du tisser det ut rett og slett. Etter behandlingen så skal du forsette å drikke masse vann i løpet av disse neste 3 dagene.

Wrappen former kroppen, tar celulitter, arr, toner huden, strammer huden mest og strekkmerker.

Jeg kan fortelle så mye mer om produktene, framgangs måten vist du bare tar kontakt med meg HER på melding.

Her er bilder:


En kunde av meg.
Synligere magemuskler.


Defining gel, er veldig greit å smøre seg med etter wraps bruk, morgen og kveld i 3 dager.
Denne kan du bruke mot.
 Hvilken av produktene kan brukes på gravide.

Krem som skal hjelpe mot strekk merker.
Ønsker du å følge videre med dette, lik og del boksen under :)

@ Er dette noe du kunne hatt interesse for?

Så gi gjerne beskjed :)

KONKURRANE, VINN WRAPS HER!

2 kommentarer

Hookvalley

12.08.2014 kl.23:03

Hvor kan man få kjøpt dette produktet? Eller eventuelt prøvd det i bytte mot reklame på bloggen?

Even

24.09.2014 kl.10:56

Ser ut som et veldig interessant produkt!


Usaklige og personangrep kommentarer blir hverken svart på eller postet, Om du er svært uenig i det jeg skriver, så kreves det folkeskikk og liker du deg ikke her inne på bloggen så kan du fint bare komme deg ut her i fra! Les før du skriver noe i sinnet eller en forsøk på å prøve å være ekkel bak tastaturet bare fordi du er anonym:

Jeg har Dysleksi (skrive vansker) her!

Ip-adresse og rapportering her!

En blogger har sin mening!

Dette her gjelder enkelt personer som ikke klarer å tenke seg om før de slenger dritt, men til dere andre som ikke gjør det. Vil jeg takke for kommentarene og synsvinkler...Det er deres kommentarer som er "Gull verdt" å lese:) Dette ble vist en lang tekst....


  Follow on Bloglovin

  Skriv en ny kommentar

, Eigersund

Har en samboer og en sønn født: 17.04.09! Kontakt meg på: Tankeren-jeanette@hotmail.com Om du lurer på noe..... Mine interesser og hobbyer er mange.


      www.blogglink.no
       Norske blogger
         bloglovin
          hits