Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dobbel moralen selv!

Husker for noen år siden da jeg var veldig aktiv her inne å blogge, jeg laget sikkert minst 100 forskjellige blogger (ikke som denne), men typisk andre blogger. Jeg lagde header og design til folk, mest i grunn header. Dette syns jeg bare var kjempe gøy, kunne få vise til dere hva jeg hadde laget og hvor stolt jeg var av det jeg som nybegynner uten utdannelse innen for dette klarte å få til helt på egen hånd selv?

Eller at jeg skrev mine tanker og meninger, mine "overtro" som sikkert andre kan tenke at jeg må jo være helt gal på, vell om noen ønsker å ro på jesus, gud, allah, buddah, Tor med hammeren eller hva det enn måtte være. Så kan jeg vell få lov å tro på spøkelser? Det er noe jeg ror på, som samtidig gir meg en "trygghet" noen av dere er sikkert veldig redde for sånne ting som en ikke hverken kan forstå eller forklare. Høres kanskje ikke så betryggende ut å vite at en kan gå igjen, men det gir meg likevel en liten tro hva som vil skje etter livet, om jeg klarer fint å sove om natten på grunn av det, så er vell det bra? Jeg skal ikke prakke ned på andre hva jeg ror på og ikke, men om de velger å lese bloggen min for det. Så må de gjerne det, men da må de også tåle at det jeg skriver her er min blogg som jeg kan gjøre som jeg ønsker i. Så skal jeg respektere at andre vil tro på guder og sånne ting som de gjerne føler de finner sin ro i.

Jeg har ofte hørt at ikke alle er så begeistret for bloggere, hva de legger ut om livet sitt. Selvfølgelig mener jeg selv at ikke alt trenger å komme på trykk, men hvorfor skal en frykte det? redd for å vise at man er ett menneske med følelser og sjel. Å se ned på bloggere pga akkurat det. jeg enker at jeg er litt dobbel moral til tider selv når jeg hører hva andre sier, men etterhvert så har jeg tenkt, hva har jeg med det å gjøre hvordan andre vil "framstille" seg på nettet? Det er jo ikke meg det går utover, det er jo ikke mitt liv. Hvorfor ikke bare passe på seg selv istedet?

Jeg er at innlegget mitt inneholder spørsmålstegn, og gjerne noe dårlig grammatikk og skrivefeil. Men hva så? Om det er min måte å formulere det på, min måte å sette ord på ting. Så burde hverken jeg eller andre bry seg om det. Ingen tvinges akkurat til å være her.

Jeg har hatt mange perioder når jeg ikke er på pcen at nå har jeg lyst å skrive noe, men når jeg kommer til stykke så feiger jeg helt ut eller så glemmer jeg det hele når jeg skal til å gå inn her. Så da legger jeg bare hele greia bort å fokuserer på andre ting.

Jeg sitter en del med angst og bekymringer for livet, men jeg tenker at jeg skal opp og jeg vet at det skal gå bra til slutt.

For er det en ting jeg ikke vil bruke bloggen min til, så er det å framstille ett perfekt liv, om jeg har mye negative ting jeg vil blogge om så gjør jeg det, har jeg noen ting jeg brenner for som jeg vil snakke om, så gjør jeg det. Vil jeg snakke om den deilige baguetten min som jeg har smørt på, så gjør jeg det. Eller vise litt outfits og trutemunn så kan jeg gjøre det, men om jeg gidder er en annen sak.

Uansett, nå er det natt, i morgen er det en ny dag, å da kan man bruke dagen til å starte noe nytt.

God natt folkens =)

(Bildene er hentet fra google)

 

2 kommentarer

StineMilana

14.11.2014 kl.12:28

Jeg mener at alle skal få lov til å tro å det de selv vil, selvom det ikke gir mening for andre, så er det viktig at det gir en mening for dem som tror å det. Kjempefint innlegg.

hallusination

14.11.2014 kl.21:37

Tro på hva enn du vil, inge har rett til å dømme deg pga det. dette er din blogg, skriv hva enn du føler for det på den, ikke la noen styre over det. men som jeg leser så forstår jeg at ingen styrer og det er bra. bare stå på videre.

Klem fra meg. :)


Usaklige og personangrep kommentarer blir hverken svart på eller postet, Om du er svært uenig i det jeg skriver, så kreves det folkeskikk og liker du deg ikke her inne på bloggen så kan du fint bare komme deg ut her i fra! Les før du skriver noe i sinnet eller en forsøk på å prøve å være ekkel bak tastaturet bare fordi du er anonym:

Jeg har Dysleksi (skrive vansker) her!

Ip-adresse og rapportering her!

En blogger har sin mening!

Dette her gjelder enkelt personer som ikke klarer å tenke seg om før de slenger dritt, men til dere andre som ikke gjør det. Vil jeg takke for kommentarene og synsvinkler...Det er deres kommentarer som er "Gull verdt" å lese:) Dette ble vist en lang tekst....


  Follow on Bloglovin

  Skriv en ny kommentar

, Eigersund

Har en samboer og en sønn født: 17.04.09! Kontakt meg på: Tankeren-jeanette@hotmail.com Om du lurer på noe..... Mine interesser og hobbyer er mange.


      www.blogglink.no
       Norske blogger
         bloglovin
          hits