Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disse ønsker jeg meg i fra woolland!Nå er vi så og si i vinter måneden og ikke lenge igjen er vi snart i julemåneden. Tenk, bare 5 dager til det er 1 Desember.
Synd snøen ikke har lagt seg her ennå, Ihvertfall her på vestlandet jeg bor. Vet ikke om det er snø hos dere der dere bor?

Uansett, kaldt er det her, her i Egersund i dag ettermiddag så var det ca rundt 6 grader ute. Var en smule kaldt ja.

Når vi snakker om kulde, så går forresten min gutt unge på 5 år i barnehage, ikke lenge igjen til han begynner på skolen. Bare litt av dette året igjen også neste halvt året.

Så nå har jeg sett litt på ull klær og sånt hos woolland.no å har selvfølgelig hørt at de som har fått "sponset" sine produkter hos de og ikke minst de som allerede er kunder hos de er veldig fornøyd med kvaliteten på klærne.
 Så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om noen av klærne jeg selv har funnet der inne, som jeg har veldig lyst på å tenker at det kunne min gutt hatt i barnehagen sin så aktiv som han er og en skikkelig ute gutt.

Denne her ULLTOPP GUTT 2-7 ÅR BERGEN, Night Blue og ULLBUKSE GUTT 2?7 ÅR HAMAR , Night Blue som jeg da har satt sammen, er noe jeg kunne tenkt meg å hatt til min gutt.
Det er  100% Merinoull av beste kvalitet. skal det være og ikke minst ett veldig godt design, se bare mønstret på disse klærne elg og stjerner, det syns jeg er kjempe fint.

Denne her ULLTOPP GUTT 5-7 ÅR STRYN, Light Grey (Hette genser) syns jeg faktisk var kjempe fin, veldig stilig i seg selv og ikke minst varm og god må den være.

100% Merinoull av litt tykkere ull kvalitet. Ullfrotte på innsiden. Ulltopp til gutt med hette og stort tøft WL broderi i front. som det står.

De har kjempe masse fint der inne, til baby, barnehagebarn, større barn, voksne av dame og herrer:
Så om dere ikke har lyst å se nærmere på "produkt navnet" jeg har lagt ut som jeg likte veldig godt, så kan dere jo ta dere en titt selv her inne å finne ut hva dere syns er best selv:  http://woolland.no/

 @ Har dere handlet der før?
@Hva syns dere om klærne?
@Hva handlet dere? 

 

Ingen kommentarerUsaklige og personangrep kommentarer blir hverken svart på eller postet, Om du er svært uenig i det jeg skriver, så kreves det folkeskikk og liker du deg ikke her inne på bloggen så kan du fint bare komme deg ut her i fra! Les før du skriver noe i sinnet eller en forsøk på å prøve å være ekkel bak tastaturet bare fordi du er anonym:

Jeg har Dysleksi (skrive vansker) her!

Ip-adresse og rapportering her!

En blogger har sin mening!

Dette her gjelder enkelt personer som ikke klarer å tenke seg om før de slenger dritt, men til dere andre som ikke gjør det. Vil jeg takke for kommentarene og synsvinkler...Det er deres kommentarer som er "Gull verdt" å lese:) Dette ble vist en lang tekst....


  Follow on Bloglovin

  Skriv en ny kommentar

, Eigersund

Har en samboer og en sønn født: 17.04.09! Kontakt meg på: Tankeren-jeanette@hotmail.com Om du lurer på noe..... Mine interesser og hobbyer er mange.


      www.blogglink.no
       Norske blogger
         bloglovin
          hits